پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت فرا رسیدن نوروز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۸ |

دکتر کوهپایه زاده در پیامی فرا رسیدن سال نو را به خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک گفت.

روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه در پیامی فرا رسیدن سال نو را به خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:
بهار از زیباترین مواهب الهی است که انعکاس روح لطیف طبیعت را به بشر نوید می دهد و تازگی و لطافت را در ضمیر انسان زنده می کند و مژده دگرگونی، نوآوری و طراوت را به ارمغان می آورد تا با امید دوباره تغییر، به سوی بهترین ها در مسیر بالندگی و توسعه حرکت کنیم.
یکی از مهمترین پیام های نوروز، پیام تحول خواهی و دگرگونی آن است که این موهبت برای ایرانیان با فصل شکوفایی و بهار آفرینش مقارن شده تا آغاز سال جدید با رویت جمال بی‌انباز خداوند و تحول طبیعت همراه باشد و مجالی برای تعمق در آیات الهی فراهم شود.
هم آوایی بهار زیبا و آغاز سال نو با ایام مبارک ماه رجب و میلاد با سعادت حضرت امیرالمؤمنین (ع) را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به همه مردم عزیز ایران، خصوصا خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران به ویژه اعضای محترم هیأت علمی، کارمندان معزز و دانشجویان گرامی که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی و حرکت به سوی دانشگاههای هزاره سوم تلاش می‌نمایند، تبریک و تهنیت عرض نموده از خداوند متعال آرزومندم که سال 1398، سالی سرشار از سلامتی، شادمانی و موفقیت برای همگان باشد.

دکتر جلیل کوهپایه زاده
سرپرست دانشگاه

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 425 بار   |   دفعات چاپ: 62 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر