جلسه فوق العاده هیئت امنای دانشگاه درتاریخ98/03/08

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۹ |
جلسه فوق العاده هیئت امنای دانشگاه درتاریخ98/03/08با حضور اعضای هیئت امنا، دکتر اسدی لاری مشاور وزیربهداشت در امور بین الملل ، دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه و معاونین ورییس دبیرخانه هیئت امنای در سالن شورا برگزار گردید.
در ابتدا دکتر کوهپایه زاده ضمن آرزوی قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان هدف از برگزاری جلسه را ارائه برنامه های عملیاتی و استراتژیک و سیاست های کلی دانشگاه در سال 97 عنوان کرد.
ایشان با اشاره به بودجه دانشگاه در سال 97 ، پنج سیاست کلی را برای دانشگاه مطرح و افزود: بهره وری و ایجاد بیمارستانهای مستقل، پذیرش دانشجوی بین الملل و تاسیس دانشکده داروسازی، توسعه گردشگری سلامت ، تجاری سازی محصولات دانش بنیان و گسترش نظام سلامت از مهمترین برنامه های دانشگاه می باشد .
وی گزارشی از سفر نمایندگان دانشگاه به کشور عراق و شهر بصره ارائه داد و بیان کرد: در راستای همکاری های بین المللی، از سوی دانشگاه اجرای طرح جامع نظام سلامت به مسئولین بهداشت و درمان بصره پیشنهاد داده شد و در این راستا تفاهم های همکاری با دانشگاه های جامع ، تکنولوژی و آزاد بصره در حوزه های آموزش ، بهداشت،درمان وگردشگری سلامت منعقد شد.
دکتر کوهپایه زاده پیشنهاد ایجاد شعبه دانشگاه در شهر بصره را مطرح و تاکید کرد: به منظور توسعه همکاری های بین المللی باید از این فرصت پیش آمده در شهر بصره استفاده نمود.
سپس دکتر ملکی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه ضمن معرفی برنامه های استراتژیک و عملیاتی مشترک و اختصاصی دانشگاه توضیحات لازم را ارائه داد .
در ادامه دکتر اسدی لاری مشاور وزیر بهداشت در امور بین الملل در مورد بین المللی سازی و گردشگری سلامت توضیحاتی ارائه  نمود و تصریح کرد: با توجه به ضرورت همکاری های بین المللی ، طرح آمایشی دانشگاهها با هدف ارتقاء وضعیت آنها تنظیم شده است و انتظار می رود دانشگاه در حوزه آموزش ، ارائه خدمات نظام سلامت ، تبادل استاد و دانشجو ، توریسم درمانی و برگزاری دوره های تکمیلی بویژه در رشته های پرستاری و توانبخشی با کشورهای تعیین شده( از جمله شهر بصره) همکاری نمایند.
گفتنی است در این جلسه اعضای هیئت امنا با پیشنهاد ایجاد شعبه دانشگاه در شهر بصره موافقت نمودند و برنامه عملیاتی و استراتژیک دانشگاه را پس از پاره ای توضیحات مورد تائید قراردادند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 365 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر