جلسه هیئت امنای دانشگاه مورخ 26 مردادماه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۷ |
برگزاری جلسه هیئت امنای دانشگاه

جلسه هیئت امنای دانشگاه مورخ 26 مردادماه در  سالن شورای ستاد مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این جلسه با حضوراعضائ محترم هیئت امنا آقایان دکتر صالحی دکترمخبر،دکترصادقیان ،دکترفرهادی ودکترحاج میراسماعیل  ، دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه ودبیرهیئت امنا ودکتر ملکی رئیس دبیرخانه هیئت امنا ومعاونین دانشگاه ومدیران بودجه ومالی تشکیل گردید.
در ابتدا رییس دانشگاه ضمن تبریک عید سعید غدیر خم ، گزارشی از طراحی برنامه جامع سلامت بصره و ایجاد شعبه پردیس در منطقه آزاد اروند ارائه نمود.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به برنامه استراتژیک سال 98 دانشگاه بیان داشت:  در راستای آمادگی لازم جهت مقابله با بحران، جلساتی موثری با نمایندگان ویژه سازمان غذا و دارو برای ایجاد قرارگاه تجهیزات و دارو برگزار شده است.
در این جلسه کلیات بودجه تفصیلی و ردیف های پیش بینی شده توسط آقای سرابی ؛ مدیر بودجه دانشگاه بیان و به تصویب اعضاء رسید.
سپس  پیشنهادات مشترک طرح و مصوب شد. در ادامه پیشنهادات ارائه شده از سوی دانشگاه عنوان گردید.
لازم به ذکر است اعضای حاضردر جلسه ، پیرامون تکمیل و سازماندهی پروژهای عمرانی دانشگاه نیز بحث و تبادل نظر نمودند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 202 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر